Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πολλές οι ομοιότητες ανάμεσα σε Moto Z4 Play και Motorola P40

*
Με βάση τις νεότερες πληροφορίες για το Moto Z4 Play η συσκευή θα μοιάζει αρκετά με το Motorola P40. Στο πίσω μέρος θα υπάρχει κάμερα με αισθητήρα 48MP, όχι της Sony ή της Samsung, αλλά τον S5KGM1SP της Q Technology. Με τον ίδιο αισθητήρα θα είναι εφοδιασμένη και η selfie κάμερα. Στο εσωτερικό του smartphone θα χτυπάει το Snapdragon 675 chipset με επιλογές για 4/6GB RAM και 64/128GB αποθηκευτικού χώρου. Θα τρέχει Android 9 Pie και η μπαταρία του θα έχει χωρητικότητα 3.600mAh. Η οθόνη του Moto Z4 Play θα είναι κατά πάσα πιθανότητα τύπου AMOLED, μεγέθους 6,22'' και εκεί θα φιλοξενείται ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων. Το Moto Z4 Play αναμενεται να κυκλοφορήσει μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2019.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*